Nos vemos, México

Nå er tiden i den karbiske perlen vår over, og om noen timer setter vi oss på flyet som skal frakte oss hjem igjen til Norge. Over halvparten har allerede reist herfra, og det er allerede litt tomt og trist her når man ikke ser skolevenner hvor enn man snur seg. De to siste dagene har bydd på regelmessige følelsesutbrudd og mens vi i det ene øyeblikket hviner av glede over at vi snart får se familie og venner igjen, spruter plutselig tårene over at vi må forlate stedet og folkene som har gitt oss så mye glede de siste fire månedene. 

Bilde som ble tatt andre helgen vår her. Over tre måneder siden, men føles som to uker!


Nå skal vi ut å spise frokost før vi skal skrike litt til mens vi leverer fra oss nøklene til leiligheten. Har mange bilder som enda ikke er postet, så det kommer nok etter vi er hjemme igjen! 

Belize - Caye Caulker

Man har ikke vært skikkelig spontan før man etter bare et par timers planlegging hopper på nattbussen til Belize og tar båten videre til Caye Caulker. For en øy! Aldri sett så mange fargede hus, så avslappede og utadvente mennesker og så fine gater. Finnes ikke en eneste flekk med asfalt og eneste tillate fremkomstmiddel er føtter, sykkel og golfbil. Kjøretur i jungelen, slakkline i solnedgangen og altfor mye god mat kan vel oppsummere turen sånn passe greit. Trengte virkelig dette mellom alt eksamensstresset!Vamos Mexico!

Det har vært lite aktivitet på bloggen i det siste, men nå er vi endelig ferdig med skriflig eksamen og vi kan endelig gå tilbake til å nye de fantastiske omgivelsene vi lever i! I dag var det planlagt stranddag, og når det i tillegg var World Cup i strandfotball måtte vi nesten ta oss en tur dit også. Her var det roping og folk heiet for full hals, og stemningen var super! Deilig å endelig ha en dag der den eneste bekymringen er om vi skal heie på kjekkasene fra Spania eller "landet vårt"! 

Brasil mot Bahamas.
Og ikke minst Spania - Mexico! VAMOS MEXICO!
Brynhild og Caroline fikk seg en ny venn.
Desverre tapte Mexico, men humøret var forsatt på topp da vi spiste lunch på Skinny Bikini. Veldig behagelig sted, med god musikk og avslappet stemning. Og ikke minst kjempegod mat!

Som om ikke dagen var bra nok fra før av så fant vi også ut at vi skal reise til Belize. Så i natt  reiser vi med nattbussen og kommer hjem igjen natt til tirsdag! Herregud som vi skal nyte de siste dagene her!

Les mer i arkivet » Mai 2013 » April 2013 » Mars 2013

Stine i Mexico

20, BergenAnnonser

bloglovin

Blogglisten

Kategorier

Lenker

Designhits