Kiin Ha

Siste dagen med svømming, eller natación som det heter på spansk! Endelig kanskje? Selv om det er kjekt å lære så er vel både jeg og Ine av de som liker best å leke oss under vann fremfor å lære riktig svømmeteknikk. Tror vi har fått i oss vann for flere uker fremover, og det er nesten rart det ikke var mindre vann igjen i basenget når vi var ferdige. Selv om timene i Kiin Ha har vært fylt av mye latter og læring gleder jeg meg til ny sport i morgen!

Skitten vaskedame

Å komme hjem til nyvasket leilighet etter trening er skikkelig deilig! Da vi kom hjem i går oppdaget vi derimot noe mindre hyggelig. Vaskedamen bruker GULVKOSTEN vår i do og deretter bruker hun den dusjen før hun splasher vannet utover gulvet. Siden tar hun samme kosten og børster over både gulvet og sofaen i stuen før hun feier balkongen med den. Dere kan tro vi ble kvalm! Dette er tross alt steder vi sitter og slapper av, og ikke minst spiser! Har fått sendt inn klage nå, og de skal ordne opp i det i idag. Æsjæsjæsj!! Kosekveld

I går ble leiligheten vår omgjort til en liten sykestue, og selv om det ble bedre utover kvelden bestemte vi oss for å bytte ut quizkvelden med en liten kosekveld. Vi handlet inn frukt, bær, nøtter og ansiktsmasker i massevis før sengen ble gjort om til filmrom. Veldig koselig, og jeg tror vi alle hadde godt av å slappe av litt! 

Slakkline på stranden

Jeg har lagt ut en del slakklinebilder tidligere, men Ine har faktisk laget en liten film! Uheldigvis faller vi ganske fort av på de fleste klippene, og vi er bittelitt bedre en det ser ut som på filmen! Besøk bloggen til Ine på www.inekriistin.blogg.no!

Fútbol

Første dagen med ny sport, og denne gangen er det fotball som skal øves på. Kanskje ikke en helt ny sport for de fleste, men det blir uansett kjekt å lære litt mer! Læreren vår har reist hjem til Norge på ferie nå, og i mens har vi en ny trener som heter Kai Erik Moen. Han er trener for Gjøvik så rekner med at han kan litt! Blir spennende, og jeg kjenner allerede at jeg gleder meg til turneringen vi skal ha på slutten!

Una isla en el Caribe

Coco bongo

Når man blir anbefalt en og samme nattklubb så og si hver dag her nede blir forhåpningene ganske store. Derfor jublet vi når vi og nesten hundre andre gatewaystudenter fikk på egen VIP-avdeling på utestedet med gratis drinker hele kvelden. Uheldigvis dalte intrykket av stedet ganske fort og det endte opp med å bli den kjipeste kvelden jeg noen gang har hatt på et utested. Dette tror jeg også gjelder mange av studentene.

For det første var det kø, kø og atter kø for å komme oss inn. Når vi kom inn og skulle få drinker smakte det sukkervann, og etter hele seks drinker med noe som liksom skulle være vodka merket vi forsatt ingenting av alkoholen. Etterhvert så var det så tettpakket med folk at vi kom oss ingen vei, og den egne VIP-avdelingen var virkelig ikke VIP og vi var ikke alene der. Derfor bestemte vi oss for å gå tidlig. Dette viste seg å være umulig på grunn av alle folkene, og vi sto tettpakket uten å få puste og det hele endte opp med hyperventilering uten at vaktene så ut til å bry seg det minste. Heldigvis kom det seg etter noen rolige minutter sittende i frisk luft.

På vei for å kjøpe nattmat fikk jeg melding av Helene at hun ikke kan finne Christine. Vi går derfor tilbake for å møte henne. På veien møter vi flere gråtende gatewaystudenter som hadde blitt frastjålet alt av mexicanske mobiler, bankkort, iphoner og penger. Vi møter til slutt Helene og gjør et forsøk på å finne Christine, men uten hell.

Da vi skulle gå tilbake ser vi henne plutselig gråtende omringet av fem politimenn med skuddsikker vest og våpen. Kan si panikken kom ganske fort da! Hun og en annen ble beskylt for å ha kastet drinker utover utestedet, selv om vi er flere som tidligere hadde sett at dette var noen andre. Vaktene hadde dratt de ut av stedet uten at de fikk en sjanse til å forklare seg. Vaktene ringte politiet og snakket om å anmelde de. Med tanke på hvor korrupt politiet er her nede er det ikke kjekt for to nordiske jenter å stå alene uten å kunne verken forklare seg eller gjøre seg forstått. Heldigvis fikk de god hjelp av noen andre mexicanere som kunne litt engelsk, og det hele gikk bra til slutt. En natt på glattcelle i Mexico virker ikke så veldig fristende! Politiet her bruker hver anledning de har til å "ta" turistene, og det skal ikke mye til før man må betale seg utav en situasjon. En i klassen fikk til og med penger frastjelt av politiet. 

Fra nå av holder vi oss til de mindre stedene, og jeg tror ikke noen kommer til å ta med seg noe av verdi ut. Jeg hadde heldigvis lagt igjen telefon og ID hjemme, og pengen var forsatt i vesken når jeg forlot stedet. Absolutt en kveld jeg kunne vært uten!

Paradis

Akkurat når vi tror Mexico kan bli noe finere, så blir det plutselig ti ganger bedre! I går klokken syv stilte vi oss opp forran skolen og ble hentet av de som skulle ta oss med til Isla Contoy, en ubebodd øy i Karibien. Vi skulle egentlig snorkle, men det var for mye vind til at vi kunne stoppe der, og det merket vi virkelig på båtturen. Hoppet opp og ned og var mer enn gjennomvåte når vi kom frem! Heldigvis gikk resten av turen over all forventning og vi fikk omvisning på Isla Contoy, god mat mens det kravlet små krabber rundt beina våre og vi fikk badet i det deiligste vannet jeg noen gang har badet i! Senere gikk turen videre til Isla Mujeres, eller damenes øy om vi oversetter det. Her var det litt mer bebodd, og det var marked og småbutikker over alt. Den fineste dagen i Mexico så langt!

Det svir nesten litt å legge ut bildene når jeg vet at ingen som ikke har vært der kan skjønne hvor vakkert det var. 

Gateway open

Kanskje ikke Wimbeldon, men spennende kamper og mye morro ble det  i alle fall! Jeg kom på lag med Vibecke og Hanna, så det ble et rent vestlands-lag. Vi ble et veldig bra lag og kom oss helt til finalen, som vi desverre tapte! Nå har jeg kommet på andre plass i de to siste turneringene vi har hatt og selv om det er gøy å komme så langt er det litt kjipt å være så kort i fra vinnerplassen. Får satse på topplassering i fotball som er neste sport på planen!

Nå er det bare en time med svømming igjen, så er det HELG! Den er allerede fullsatt av planer, og jeg gleder meg spesielt mye til morgendagen! Regner med å få tatt mange bilder jeg kan vise!

Tid i Mexico: 12.10

Turnering

Tennisperioden er over, og som vanlig avsluttes det med en turnering. Samtidlig som det kommer til å bli utrolig kjekt, er det litt kjedelig at dette er siste dagen med tennis. Vi spiller dobbel, så satser på at jeg kommer på et kjekt lag, og at vi kommer minst like langt som vi gjorde i basketturneringen!

Klassen er i ulike grupper, alt etter hvilken idrett vi har. Her er gruppe 3!


Vår flinke og engasjerende lærer, Kalle Ossiannilsson!


Tid i Mexico: 07:25

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013

Stine Solberg

20, BergenAnnonser

bloglovin

Blogglisten

Kategorier

Lenker

Designhits