Hipp hurra!

I dag fyller jeg 20! Dagen skal som vanlig feires sammen med Ine. I fjor var det åtte dager i Egypt, mens det i år blir fire måneder i Mexico. Lurer på hva vi gjør neste år på denne tiden?Nå skal jeg spise kjempegode lavkarbo ostersmørbrød til frokost før jeg skal møte Sara og Ine for å gjøre de aller, aller siste innkjøpene. Håper dere får en fin dag!

Skøytekongen

Jeg prøver å nyte det siste av den norske vinteren før jeg reiser. Derfor dro jeg med meg (okei da, de var ikke akkurat vanskelige å be) to venner ut på isen for å teste om skøytekunnskapene hadde blitt noe bedre siden sist. Kneet mitt fungerer ikke helt som det skal, så store farten ble det ikke, men det førte også til at jeg ikke falt en eneste gang! Og det bør jeg få være litt stolt over!

Her ser dere også GoPro kameraet jeg gått til innkjøp av. Det kommer til å bli brukt mye i Mexico, og jeg håper å kunne oppdatere med både bilder og filmer!

Siste innkjøp

For et stress det er å skulle flytte til ett fremmed land så langt borte. Det blir nok verdt det når vi kommer ned og får slappet litt av, men nå føles det som alt av energi og penger bare går i innkjøp av ting som føles totalt unødvendig. Blant annet har jeg brukt hele 1052 kroner på apoteket i dag! Og dette er utenom de reseptbelagte medisinene som jeg brukte 1249 kroner på i går. Heldigvis ble det også tid til litt avslapping, kos og skravling sammen med Amalie, Elise og Ine.Nå gjennstår egentlig bare pakking og en haug med avskjedsklemmer, så tror jeg alt er i boks. Tenk at om en uke så har vi allerede sovet to netter i toppleiligheten vår langs Mayarivieraen!

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013

Stine Solberg

20, BergenAnnonser

bloglovin

Blogglisten

Kategorier

Lenker

Designhits