Følg meg

Utenom bloggen finner dere meg også på andre sosiale medier som twitter og instagram. Twitrer sjelden, og det går for det meste i politikk. På instragram deler jeg så godt som alt, og legger ut bilder flere ganger for dagen. Dere kan også sende snaps til meg! I følge vennene mine er jeg verdens dårligste på å sende tilbake, men skal gjøre mitt beste!

Twitter SolbergStine Instagram Stineasolberg Snapchat Stineasolberg 

Kontakt

Mail: stinea.solberg@gmail.com

Om meg

Jeg er en jente på tyve år som kommer fra en liten øy rett utenfor Bergen. For tiden bor jeg meg i Mexico hvor jeg studerer aktivitets- og treningslære. I tillegg til å kose meg og oppleve mye, er målet å bli stor å sterk slik at jeg senere kan utdanne meg innenfor ett yrke jeg finner veldig betydningsfult, nemlig fengselsbetjent. Jeg er også over gjennomsnittet musikkinteressert, selv om jeg mistenker at jeg er under gjenomsnittet musikalsk. 

Like høyt som musikkinteressen står også interessen for samfunnet. Frihet for alle mennesker og rettferdighet og solidaritet i et samfunn der alle har like muligheter og mennesker tar ansvar for hverandre ser jeg på som sentrale verdier. Derfor finner jeg det naturlig å være medlem av verdens beste ungdomsorganisasjon AUF, hvor jeg også sitter i styret lokalt på Osterøy!

Les mer i arkivet » Mai 2013 » April 2013 » Mars 2013

Stine i Mexico

20, BergenAnnonser

bloglovin

Blogglisten

Kategorier

Lenker

Designhits