Havana dag 4


Vi startet dagen med å bare gå rundt og surre litt. Det er så mange fine gater og steder man aldri hadde oppdaget dersom man bare følger kartet til pungt og prikke hele tiden! Cuba er et ganske trygt land, og det er veldig lite kriminalitet der i forhold til resten av landene rundt. Litt stjeling er det, men det kommer nok av at de er så fattige her.Vi partet også med mange hyggelige folk! De er så pratsomme og koselige her! I Mexico merker man ofte at de har en baktanke når de snakker med oss, enten de vil selge oss noe eller andre ting.Et marked vi var innom. 


Enda en av de hyggelige folkene her!


Om man beveger seg utenfor den nyoppussede gamlebyen, er det ikke mye pent her lenger. Bare se på huset under her. Det er helt falleferdig og folk bor her! Og dette var ikke de verste husene en gang...Vi besøkte også revolusjonsmuseet. Her var det utrolig mye spennende å se på, og jeg er glad jeg reiste med to andre som ikke klager og syter hver gang man skal innom museer eller se på andre historiske steder.

Veggene var full av kulehull.


Klær som ble brukt ved det lokale sykehuset.


Solbrillene til Fidel Castro.


Voksfigurer av Fidel og Che.


Etter å ha trasket rundt i en hel dag ble vi ganske sliten i beina, så vi bestemte oss for å leige nok en bil med sjåfør. Det var deilig å bare kjøre rundt og høre på guiden som fortalte. Vi stoppet også litt noen steder.Huset til Che Guevara.


Baseballstadion "Estadio latino americano". Baseball er nasjonalsporten på Cuba, men gikk desverre ingen kamper da vi var der.


Etterpå var det tilbake til hotellet hvor vi spiste middag og sovnet tidlig! Vi fikk hvertfall mye utav dagene!

Én kommentar

May-Teresa

17.04.2013 kl.17:52

herlig!

Skriv en ny kommentar


Stine i Mexico

20, BergenAnnonser

bloglovin

Blogglisten

Kategorier

Lenker

Designhits