Havana dag 3


Det går forsatt an å stemme på på "Stines blogg" (nr 5) i Gateways bloggkonkurranse HER.

Etter en dag med mye trasking og vonde bein fant vi ut av vi skulle slappe av på Cubas fineste hotel, Hotel National. Det er her alle kjendiene bor når de er i Havana, og man kunne se på de som bodde der at de var mer velstående enn gjennomsnittspersonen.Før vi skulle slappe helt av gikk vi litt rundt på området for å se oss om. Her møtte vi tilfeldigvis en mann som tok oss med på omvisning gjennom noen gamle, underjordiske tuneller som ble brukt under krigen. Veldig spennende og litt småskummelt, men vi lærte mye mens gikk rundt i mørket.

Da vi kom oss til basengområdet ble vi egentlig litt skuffet ettersom vårt hotell har et mye finere uteområde, og i tillegg måtte vi betale en god del for å komme inn. Vi ble der en stund og vi befant oss vel mer under enn over vannet. Da vi skulle gå fikk vi også vite at vi fikk spise og drikke for det beløpet vi betalte da vi kom, så da ble det god lunch bestående av guavajuice og baguetter.Noen jenter fra klassen bodde også på samme hotell som oss i Cuba, og siden Josefine hadde bursdag denne dagen måtte vi nesten ut å feire. Da vi kom til resturanten vi ville spise på var det stappfult, men det hele endte med at vi fikk en egen VIP-etasje for oss selv. Her hadde kelneren som mål å få i oss mest mulig sprit, men man kan vel ikke si at han fikk det det.Vi tok også en drink i baren på Havanas høyeste bygning, La Torre. Utrolig fin utsikt, men stedet var ganske rolig og kjedelig. Gjennomsnittsalderen på resten av gjestene var vel kanskje tredobbet så høy som vår.

Vi prøvde også å finne et utested, men det var heller vanskelig. Enten måtte vi være utendørs (det er her cubanerne samler seg ettersom de ofte ikke har penger til å betale seg inn på nattklubber) eller så virket det som vi hadde sneket oss inn på et bursdagsparty.Til slutt fant vi ut at det var best å komme seg tilbake til hotellet, men da hadde den ene taxisjåføren reist. Dette løste han andre ved å putte hele syv stykker inn i en bitteliten bil. Morsomt var det hvertfall, men jeg er glad vi ikke skulle langt!Det skjedde også mye annet denne kvelden, men nå orker jeg rett og slett ikke å skrive mer. Garantert en kveld vi vil huske en stund!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Stine i Mexico

20, BergenAnnonser

bloglovin

Blogglisten

Kategorier

Lenker

Designhits