Havana #1


På reisedagen stilte vi opp på stranden med både kofferter og vesker, og var klare for å dra rett etter en runde med volleyballturnering. Var veldig kjekt, men ettersom de fleste var mest giret på springbreak var det nok litt mindre entusiasme enn hva det har vært på de andre turneringene.Elisabeth klarte å få tak i en kjempehyggelig taxisjåfør til oss. Hun var fra USA, og hadde akkurat flyttet til Mexico. Skravlet og koste oss hele veien, til og med det at vi pungterte tok hun med godt humør. Da vi kjørte ut fra bensinstasjonen igjen var det også sekundet før vi ble påkjørt, og selv om vi satt igjen litt skrekkslagne, smilte hun forsatt!

At ting tar tid her er det ingen tvil om. Det er så mye køer på flyplassene her at vi sikkert har stått nok for flere uker. Da vi endelig hadde kommet oss gjennom det man måtte var vi så glade at vi omtrent løp ut i taxien som ventet på oss på flyplassen. Da vi hadde kjørt et godt stykke kom vi plutselig på at vi hadde glemt å veksle penger. Det stresset oss en smule ettersom vi hadde hørt at dette var eneste mulige stedet å gjøre det.Vi bestemte oss likevel for å dra til hotellet for å skjekke inn, og heldigvis fikk vi vekslet inn her også. Kostet litt, men vi hadde ikke så mye valg. Hotellet var kjempefint, og selv om mange velger å bo hos personer når de er i Havana var det deilig å kunne ta litt avstand fra alle inntrykkene og opplevelsene da vi skulle legge oss om kveldene.

Etter innskjekkingen gikk vi ut for å få oss litt frisk luft. Vi gikk ned mot vannet hvor vi så oss litt rundt og tok litt bilder før vi gikk tilbake til hotellet for å spise middag. Vi var utslitt etter den stressfylte dagen og sovnet allerede før klokken var halv ti. 

2 kommentarer

Helene Yo

21.03.2013 kl.17:29

åå, herlig :D

May-Teresa

21.03.2013 kl.19:13

!!!!!!!!!!!111

Skriv en ny kommentar

hits