Fremme i Mexico


Vi er så utrolig heldige! Ikke bare sitter vi i en kjempestor leilighet i Mexico som inkluderer både takterrasse og andre fordeler, men vi har også fått verdens beste samboere. Når man reiser rundt halve jorden for å bo med to stykker man ikke kjenner er nok sjansene ganske store for at man ikke klaffer helt med de, men her har vi vært utrolig heldige! Vi snakker i munnen på hverandre mens vi ler og koser oss, og flere på reisen har trodd vi kjente hverandre fra før siden vi gikk så godt sammen. Kunne ikke blitt mer fornøyd med verken leiligheten eller folkene!

Selv om klokken bare så vidt har rundet ti her i Mexico er det på tide å legge seg. Det har ikke blitt mye søvn med tanke på både forsinkelser og tidsforskjeller. I morgen skjer det litt av hvert, men jeg skal prøve å få lagt ut bilder av leiligheten. Klokken ti begynner vi på skolen, etterfulgt av beachparty/velkommenfest rundt klokken fire! 

Håper dere har det fint hjemme i Norge! 

Jeg ble forresten tatt ut til full skjekking på flyplassen her i Mexico. Vet ikke om dere har sett Grensevaktene som går på tv? Var hverfall akkurat slik det foregikk, og jeg ble stilt spørsmål etter spørsmål mens de skjekket det som kunne skjekkes! Var en smule nervøs selv om jeg visste at jeg ikke hadde med noe ulovlig! 

2 kommentarer

Ine Kristin

31.01.2013 kl.05:51

I LOVE LIFE <3

anorek

01.02.2013 kl.19:46

Høres utrolig spennende ut! Kjempe kult at du blogger om dette! :)

Skriv en ny kommentar


Stine Solberg

20, BergenAnnonser

bloglovin

Blogglisten

Kategorier

Lenker

Designhits