Lavkarbo kyllingnuggets


Noen dager får man rett og slett bare lyst på skikkelig drittmat og dette skal helst være uten den dårlige samvittigheten som ofte følger med. Heldigvis MÅ det ikke være sånn at typisk fastfood trenger å være så usunn. I dag lagde jeg lavkarbo kyllingnuggets etter oppfordring fra Ine. Og de ble skikkelig gode! 

Ingredienser
Kyllingfilet
Bacongull (pass på at det ikke er laget av mel)

Slik gjør du
Knus bacongullet i en mikser eller ved å legge det i en pose og knuse det med en kjevle. Kutt kyllingfiletene i terninger/strimler og rull de i det knuste bacongullet før du legger det på en rist med bakepapir. Stek de på 225 grader i 20 minutter. Jeg serverte de med en varm salat av squash og tomat, og med dipp av salsa og rømme. Et måltid proppet av proteiner!





Nå er jeg god og mett, og uten den dårlige samvittigheten jeg hadde fått av ferdignuggets. I tillegg smakte de tusen ganger bedre!

8 kommentarer

Caroline Tomlinson Payne ~

24.01.2013 kl.19:44

Mm, nam.

Marthe Sivertsen

24.01.2013 kl.19:54

kjempe lurt! dette skal jeg definitivt prøve ut! :D

Meld deg på konkurranse på bloggen min! <3

Elisabeth

24.01.2013 kl.20:06

Så godt ut :)

sarai94

24.01.2013 kl.20:10

det så utrolig godt ut :D takker for tips!

xx Siri

LINDA JOHNSEN

24.01.2013 kl.20:10

namm
åååh, nam.

Linn Helene

25.01.2013 kl.19:27

Det så veldig godt ut! Kanskje noe jeg kan prøve på selv å :-)

CassandraMari

27.01.2013 kl.13:35

Så godt det så ut:))

Skriv en ny kommentar


Stine Solberg

20, Bergen



Annonser

bloglovin

Blogglisten

Kategorier

Lenker

Design



hits